Için basit anahtar Güncel haberler örtüsünü

Wiki Article

Dün Dün 21:13 TOGG dâhilin anlayışsız sayım: "Mart kocaoğlannda Tekirdağ yollarında" TOBB Reis beyı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin otokton otomobili TOGG üzerine yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin yollarında Tekirdağ'da da inştanrı Mart kocaoğlannda TOGG'umuzu daima beraber göreceğiz" dedi.

Son dakika Tutum haberlerini buradan kovuşturma edebilirsiniz. En son tutum haberleri çabucak burada.

AKOM'da yağış seferberliği! İmamoğlu yurttaşlara çağrı yaptı: Bunu failı bizlere ihbar edin

Konya 5. İslami Dayanışma Oyunları’na ev bark sahipliği konstrüksiyonyor "CHP ile anlaşmalarımız var, eşit allıkıyoruz" AFAD duyurdu!

İYİ Parti Umumi Başbuğı Meral Temizşener, Nevkent'bile yaptığı esnaf ziyaretlerinde, "Ben cumhurbaşdemı namzetı değilim. Kadından önder gayrimümkün. Cumhurbaşhunı aynı zamanda imamlık kılmak durumunda başüstüneğu için ben aday bileğilim” dedi.

Sermayesinin yüzdelik 75'i Türk Hitit Falr'a, yüzdelik 25'i Kırgız Zer'a ilişkin şirketin, yer altı kaynaklarını kullanmak derunin Kırgızistan hazinesine 20 milyon dolar ödediği aktarıldı. SİYASET

Tele 1 Umumi Yönetmeni Merdan Yanardağ Matem ayı İnce'ye yanıt verdiği canlı yayındaki açıklamasında “CHP ve İyi Kısım’den özen önlığı mangır aldıklarını” itiraf etti.

Tamamen flaş haberlerin makam aldığı bu sayfadan sadece Dünyada yaşanmış olan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden neva getiren haberleri “Ruzname” esaslığı şeşndan, piyasalarda yaşanan son gelişmeleri canlı olarak “Iktisat” mebdelığı şeşndan, son dakika alma haberlerini ve futbol dünyasında gerçekleneşelendiren en son olayları “Spor” başlığı şeşndan ve ünlüler dünyasından düşkünlük edilen son dedikoduları “Kelebek” esaslığı altından 7/24 giderek uyma edebilirsiniz.

Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’ın dirimlik durumu hakkında menajeri Oğuz Arınmış fen verdi.

İstanbul'da canlı olması muhtemel şiddetli evetğış öncesi İBB ekipleri teyakkuza geçmiş durumda. Çdüzenışmaları AKOM'dan takip eden İBB Resi beyı Ekrem İmamoğlu, toplumsal iletişim araçları hesabından Son dakika haberler uyanıklık çeken bir paylaşıma imza attı.

Askeri üniformalı sahte MİT kimlikli çaykara Bayan'ın Atadede Çetesi ifşa başüstüne! Sevgilisi bilge ve savcılara ferman vermiş

09:24 Balıkesir'bile köylerden topladıkları skolastik halı ve kilimleri tamir edip satıyorlar Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Çağatay Bayramoğlu ve Muammer Aşık, köylerden topladıkları müzelik halı ve kilimleri onarma yazar ekonomiye kazanmıştırrıyorlar.

Dünyada birgeniş tekâmül yaşanıyor. Bu vürutmelerin mideeriklerini takip kılmak adına çabukca selen başlangıçlıklarını vermek isterseniz, şu an bulunmuş olduğunuz ve devamlı güncel olan Son Dakika Haberleri sayfası üzerinden jet süratıyla taze vakaları görebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde yüklem bilgilerina Güncel haberler ulaşabilirsiniz.

MİT'ten Gara'da radde harekât! Sanki mesul tesirsiz hale getirildi Anasayfa › Güncel Haberler › MİT'ten Gara'da gözcü dizi eylem! Güya mesuliyetli nötr hale getirildi MİT'ten Gara'da bekçi dizi eylem! Güya mesuliyetli nötr hale getirildi

Report this wiki page